Injection moulding, TFC, coating and assembly of your plastic housings and technical components

HomeNews

« Back

Pekago in de spotlights

14 Sep 2011

Ook in het najaar kunt u Pekago weer op aan een aantal gerenommeerde beurzen in het binnen- en buitenland aantreffen. Interesse wat wij nog op het programma hebben staan?

Het eerste halfjaar van 2011 ligt inmiddels achter ons. We kijken met plezier terug op beurzen waar we van vele  klanten en nieuwe contacten positieve reacties kregen op ons specialisme: "het verpakken van uw technologie".

In de medische sector is deelgenomen aan de MedTec in Stuttgart en de Medtech Partnering in München.Op het gebied van de luchtvaart gaf Pekago acte de présence op de Paris Air Show: het belangrijkste en grootste evenement voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Een belangrijke beurs dichter bij huis was de Materials Engineering te Eindhoven. Bij deze beurs lag de nadruk vooral op het gebied van productontwikkeling. Dat dit één van de bekende pijlers is van Pekago werd extra benadrukt getuige de vele bezoekers welke onze stand met concrete vragen bezochten. Tijdens de beurs werd door Pekago een lezing gehouden over praktische toepassingen van High Performance Plastics.

Wat staat nog op het programma?

U bent van harte welkom op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven van 28 tot en met 29 september aanstaande (standnr. 180). Op deze grootste kunststoffenbeurs van de Benelux presenteren vele toeleveranciers in de kunststofverwerkende industrie zich en is er een levendig programma van lezingen waarin ook Pekago als spreker aanwezig is.

Op 29 september in zaal 19 om 11.15 uur presenteren we wederom het thema High Performance Plastics waarbij nu zowel theorie als praktijk aan de orde komen. De mogelijkheden van deze groep hoogwaardige kunststoffen is bij velen nog betrekkelijk onbekend. De toepassingskansen nemen echter toe mede door groei van het aantal materiaal varianten en de dalende kosten ten opzichte van bijvoorbeeld metalen.

Middels onderstaande link kunt u gratis toegang krijgen tot de beurs. Door op de banner van de kunststoffenbeurs te klikken kunt u zich aanmelden.

Van 16 tot 18 november volgt deelname aan de belangrijkste Europese beurs op het gebied van medische apparatuur in Düsseldorf, de Medica.
Parallel hieraan wordt in hal 8a/b de Compamed georganiseerd. Op deze beurs presenteren belangrijke toeleveranciers aan de medische apparatenbouw zich.
Pekago presenteert hier diverse voorbeeldprojecten van behuizingen en technische componenten welke zijn ontwikkeld t.b.v. de medische apparatenbouw.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand op bovenstaande beurzen.

Gratis toegang tot de kunststoffenbeurs: Stuur een email

« Back

Think covers, think Pekago!

Contact us
Scroll to top